Jønne's verden

Jeg hedder Thomas Jønsson (Jønne) og er 51 år gammel. Jeg er født og opvokset på Amager, dengang der var bilfrie søndage, og den eneste måde at spille computerspil var, at spille Pacman på den lokale grillbar ;-) Jeg gik 10 år på Sundpark skole fra 1973-1983. Derefter tog jeg EFG jern og metal indenfor EL linien på Islands Brygge. I 1986 kom jeg i mesterlære i Vinstedet på Gammel Kongevej, hvor jeg var færdig udlært i 1988. Det var lige et arbejde for mig, omgivet af øl, vin, spiritus og tobak ;-)

Jeg fortsatte et års tid i Vinstedet efter jeg var udlært. De næste år var jeg bl.a. ansat på malerfabrikken Dyrup i Gladsaxe og hjemmeplejen på Amager.

I 1993 startede jeg som cykelbud i Vester Kopi, men kom allerede efter et par måneder i produktionen. Der var jeg i 10 år i 2 afdelinger, hvor jeg bl.a. stod ved en NUR blueboard, som er en printer der kan printe 5 meter i bredden. I 2003 søgte jeg nye udfordringer og blev ansat i Billedservice (som blev til Faust Dyrbye), som hovedsaligt laver grafik til messer og udstillinger.

Jeg arbejdede i montagen, men kørte også rundt i landet og stillede udstillinger op og pillede ned igen.

I dag arbejder jeg i BrandFactory (tidligere Vangsgaard A/S) som printoperatør.